dogodki v zoran hairspa
utrinki iz dogodkov
PODALJŠEVANJE TREPALNIC / PRVO MEDNARODNO TEKMOVANJE - 3. In 4.10.2015
(3 Slike)
Prvo mednarodno tekmovanje v podaljševanje trepalnic je bilo 3. In 4.10.2015 v Sloveniji. Tekmovanje se je odvijalo v Ljubljani v Hotelu Plaza. Tega tekmovanja se je udeležila tudi Irina. Na tekmovanju so bile udeležene tekmovalke iz sosednjih držav, prav tako tudi iz Anglije, Poljske, Belorusije in Kazahstana. Potek tekmovanja je bil v treh kategorijah. Tisti, ki se s tem ukvarjajo do enega leta so bili Juniorji, do treh let Master in nad 3 leta Expert. Irina to delo opravlja dobri dve leti, zato je bila v kategoriji Master. Tekmovala je v dveh nominacijah in sicer; podaljševanje 1:1, in volumen tehnika. V obeh kategorijah je dosegla 2. Mesto.
DOBRODELNA INTERACTIADA - 11.9. 2015
(9 slik)
Petek, 11.9. 2015, smo v Narodnem domu lahko uživali v pestri modni reviji, ki ga je že petič do sedaj gostil Interact klub Celje. Dogodek je združil mlade oblikovalce, glasbenike, plesalce in fotografe. Zoran Hair spa frizerji pa smo poskrbeli za frizure mladih manekenk. Izkazali smo podporo mladim, prav tako pa se poslužujemo dobrodelnosti.
LISCA - 23. 6. 2015
(11 slik)
Portoroški Grand hotel Bernardin je gostil gala dogodek, ki je postregel z modno revijo spodnjega perila in kopalk Lisca ter napovedal modne smernice za pomlad in poletje 2016. Dogodek, ki so ga spremljali domači in tuji poslovni partnerji iz več kot 30 držav, predstavniki medijev in estradniki je z raznoliko kolekcijo, glasbenimi nastopi in stajlingi prepletal preteklost s prihajajočimi modnimi trendi. Zoran Hair Spa ekipa smo uredili najboljše slovenske manekenke ter tudi nekaj manekenk z tujine.
MISS ŠPORTA 2015 - 18.4. 2015
(7 slik)
Na športno razigrani prireditvi MISS ŠPORTA SLOVENIJE 2015, je ponovno sodelovalo tudi podjetje HAIR BEAUTY d.o.o., ki je z lasno kozmetiko Schwarzkopf Professional ter Zoran Hair Teamom iz Celja, pod vodstvom Zorana Pasariča, poskrbelo za pričeske vseh tekmovalk ter voditeljic dogodka.
DatsoGallery By Datso.fr