zoran hairspa untitled-1Izobraževanje praktikantov je frizerska abeceda in prva stopnja na poti do oblikovanja kvalitetnega kadra. Je ključnega pomena za osebnostno rast, zagotavlja večjo prilagodljivost, individualnost in ustvarjalnost. Pridobljena samozavest omogoča višje standarde storitev za doseganje ciljev. Pridobljene izkušnje in aktivno sodelovanje pa povečata možnosti za nadaljnjo zaposlitev ter gradnjo poklicne kariere.
Koncept izobraževanja v ZHS je kompleksen in zajema pet ključnih področij (striženje, barvanje, spenjanje, stayling, podjetništvo). Poudarek je na individualnem pristopu in usmerjanju vsakega posameznika, vzpostavitvi vezi med frizerjem in stranko, predvsem pa na izkušnji poteka dela v realnem okolju (odprta šolska delavnica).
Na voljo je izobraževalni team oziroma mentorji, sodobne tehnike, delo na modelih, video pripomočki in e- izobraževanje.
Končni cilji izobraževanja je lažja vključitev v delovni proces. Vsem, ki bodo uspešno zaključili usposabljanje, bomo nudili zaposlitev ali pomoč pri iskanju zaposlitve.
Vse zainteresirane vabimo na razgovor, v soboto 12. 10. 2013, ob 14. uri v salonu ZHS, Gosposka 30, Celje (vsak kandidat bo predstavil svoj model).
Po opravljenih predstavitvah bomo izbrali najperspektivnejše kandidate, ki bodo deležni naše investicije v obliki znanja s svojimi mentorji.
Prijave posredujte do 05. 10. 2013, g. Zoran Pasarič, gsm 041/601 262 in ga. Brigita Novačan, gsm, 031/855 710.

Veselimo se vašega obiska – ZHS team